Hjem - Lions Vissenbjerg-Aarup

YCE - ungdomsudveksling

Youth  Camp & Exchange

Lions internationale ungdomsarbejde YCE bringer unge fra mange nationer til Danmark  -og danske unge ud for at se og lære at forstå andre dele af verden.

Youth Camps - afholdelse af ungdomslejre i Danmark

Lions Camp 2015

Hvert år holder de 4 distrikter, som Lions Danmark er delt op i, deres egen ungdomslejr.
På hver af disse lejre deltager ca. 30 unge, fordelt på godt 20 nationer, fra hele verden.
Endvidere har distrikterne i Jylland på skift yderligere en lejr.
Samlet er der således 5 internationale ungdomslejre i Danmark hver sommer.

Camp 2015

I juli 2015 afholdt Lions Vissenbjerg-Aarup sammen med Lions Søndersø og LEO Odense distriktets ungdomslejr "Lions Camp Fyn - From the Stoneage to 2015"
i Jernalderlandsbyen, Odense og på Tommerup Efterskole.

Camp 2015

Der er meget stor forskel på de rejser, hvor unge tager på ferie sammen med venner
og bekendte, og de arrangementer, Lions står for.
Forskellen opstår ved at unge fra mange lande/kulturer/folkeslag placeres i samme lejr,
"tvinges" til at være sammen og samarbejde i  den periode, lejrene er aktive.

Youth Exchange

I juli 2017 sendte Lions Vissenbjerg-Aarup en ung mand til Boston, USA på udveksling.

Homestay - værtsfamilie for en ungt menneske, der besøger Danmark

Inden de unge møder på Camp'en bor de 2-3 uger hos en dansk famile. Det kaldes homestay.
I forbindelse med opholdet hos en værtsfamilie får de unge tillige mulighed for at være
aktiv deltager i en fremmed kultur og en fremmed families daglige rutiner, i stedet for
at betragte det på afstand, som når han/hun er på ferie.
Det i øvrigt også en stor oplevelse for værtsfamilien at optage et "fremmed" famliemedlem.

Interesseret - vil du vide mere?

Er du 17-21 år, bor i lokalområdet og interesseret i ungdomsudveksling, så henvend dig i god tid til YCE-kontaktperson på mail:

yce.vissenbjerg-aarup ved lions prik dk

så kontakter vi dig på mail eller telefon.

Du kan se meget mere på Lions Danmarks hjemmeside www.lions.dk

Rev. /JT