Hjem - Lions Vissenbjerg-Aarup

Lions samler ind til julekurve

Læg ekstra varer i indkøbsvognen

I Lions ønsker vi, at alle får en god jul.

Lørdag d. 1. dec. kl. 10-14  ved Fakta i Vissenbjerg og Aarup samler Lions varer ind til julekurve.
I samarbejde med Assens Kommune er udvalgt familier, for hvem julekurvene vil være med til at gøre julen bedre.
Ved indgangen til butikken udleverer Lions en “indkøbsliste”, hvorfra man kan vælge at lægge en antal ekstra varer i kurven. Ved udgangen af står Lions med en stor indkøbsvogn, hvori varerne lægges.

Lions sørger derefter for supplerende indkøb af yderligere varer som bl.a. flæskesteg og mælk. Alle varerne afleveres  til Assens Kommune, som forestår udleveringen til familierne

Det er en økonomisk overkommelig opgave art købe lidt ekstra ind, men derved glæder man nogle af samfundets svageste. Man gør et stykke velgørenhedsarbejde og støtter samtidig Lions i den humanitære indsats.

Lions er samtidig taknemmelig for, at Fakta har givet lov til at Lions må stå ved deres indgang under indsamlingen.

Erfaringen fra en lignende indsamling sidste år viser, at der er stor velvilje over for at fylde Lions’ indkøbsvogn op. På den måde får ordene “'mange bække små” en helt særlig betydning for vores indsamling.

Se Fyens Stiftstidendes artikel om sidste års indsamling ved Fakta i Vissenbjerg i 2017