Hjem - Lions Vissenbjerg-Aarup

Det er også Lions

Lions er også ....

Besøg på virksomheder, museer o.l.

Besøg på Odense Bunkermuseum
Kragsbjergvej 99, 5230 Odense M

Den 19. september 2018 foretog klubben en tidsrejse tilbage til den kolde krig og fik et overordentligt interessant indblik i, hvordan de ledende embedsmænd, politi og beredskab skulle lede Odense "hvis angrebet kom"

Klubben har bl.a. også tidligere været på Hørvævsmuseet på Krengerup.

Naturoplevelser

Der er altid god interesse for at komme på tur i den skønne natur på Fyn. Et af klubbens medlemmer har god naturvejledererfaring og fungerer som turleder.

Klubben har bl.a. været

• i Vissenbjerg Bakkerne med bl.a. Afgrunden.

• i Brænde Ådalen med Klakkebjerg

• i Hindsgavl Dyrehave

Bowling, skydning

Klubben har flere gange afholdt uformelle mesterskaber i bowling på Odense Bowlingcenter, Møllemarksvej, 5200 Odense V.

I marts måned mødes hvert år Lions Søndersø og Lions Vissenbjerg-Aarup på skift hos Særslev Skytteforening og på Skallebølle Skydecenter.
Der dystes i riffelskydning. Når resultatet er gjort op får den vindende klub pokalen med hjem og opbevarer den til næste år.
Man har også lejlighed til at prøve at skyde med pistol.

Det festlige

Selvfølgelig er der også jule- og sommerafslutning.